Ble slått og sparket

Politiet fikk klokken 02.30 melding om en voldsepisode i Porsgrunn sentrum. Politiet opplyser at den fornærmede skal ha blitt slått ned, samt blitt sparket og slått mens han lå nede. Bakgrunnen for voldsepisoden er ikke kjent.

En patrulje var rett ved stedet og fikk raskt kontroll på to mistenkte. De to mistenkte er begge cirka 20 år. Den ene bosatt i Skien, den andre i Porsgrunn.

Det skal også ha blitt begått skadeverk på en bil på stedet. Den ene av de mistenkte skal ha gjort dette også, melder operasjonsleder.

Urinerte i sentrum

Klokken 02.48 møtte politiet på en mann som sto og urinerte ved Landmannstorget i Skien sentrum. Mannen er i midten av 20-årene og kommer fra Skien. Han vil bli anmeldt for forholdet, melder operasjonsleder.

Ble slått i hodet

Klokken 22.12, fredag kveld, fikk politiet melding om et slagsmål utenfor en adresse på Rjukan. Det ble blant annet meldt at en person hadde blitt slått i hodet.

Politiets operasjonsleder melder at patruljen på stedet jobbet lenge med saken, og fikk til slutt oversikt over to fornærmede og to mistenkte. Den ene mistenkte er avhørt og dimittert.

– Han er i slutten av 20-årene og bosatt på Rjukan. De to fornærmede er begge cirka 20 år. De to fornærmede ble undersøkt på stedet og det ble ikke nødvendig å kjøre noen av dem til legevakt eller sykehus, skiver operasjonsleder på Twitter.

16-åring utsatt for vold

Klokken 01.03 mottok politiet en melding om at en ung jente på 16 år hadde blitt utsatt for vold i Skien sentrum. Jenta ble kjørt til Sykehuset Telemark og er fortsatt innlagt.

Den fornærmede jenta hadde skader i ansiktet. Operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt sier til Tv2 at jenta ikke skal være alvorlig skadet.

Jentas foresatte er varslet i saken.

En kvinne i begynnelsen av 20-årene, bosatt i Skien er mistenkt for forholdet. Operasjonsleder melder at politiet møtte den mistenkte kvinnen på åstedet, og tok henne med seg til sentralarresten.

Bakgrunn for voldsepisoden er ikke kjent.

Sovnet på trappa

Klokken 02.42 fikk politiet melding om en mann som lå og sov på trappa utenfor en adresse i Porsgrunn sentrum. Det viste seg å være en mann på 18 år som er bosatt på stedet.

Operasjonsleder melder at mannen var temmelig beruset, og hadde ikke nøkkel til huset på seg. Det var ingen andre som lukket opp på adressen, så 18-åringen ble tatt med til arresten.