EKSTRAKONSERT - Stjernsesludd - Kim Rune Hagen, Cecilia Vennersten og Knut Buen

Søndag 16. desember kl.16:00-17:30
Heddal låvekyrkje
Heddalsvegen 412, Notodden, NorwayÅpne kart
kart
Stjernesludd

- En julekonsert med stemning i fokus


Den første konserten ble UTSOLGT PÅ 4 DAGER!!
Stjernesludd er tilbake! Etter 3 års fravær, er endelig julekonserten tilbake i Heddal låvekirke. i 2018 utgaven av Stjernesludd har Kim Rune med seg Cecilia Vennersten og Knut Buen. Det er duket for en stemningsfull og tradisjonell norsk-svensk julekonsert ispedd nydelige folketoner.  

Cecilia Vennersten er en svensk sanger, som for alvor ble kjent for det norske og svenske publikummet etter hennes deltakelse i Melodifestivalen i 1995. Hun har vært med i flere julekonserter her til lands, blant annet "Julenatt" med Gaute Ormåsen og Christian Ingebrigtsen. Sjansen er stor for at en stjernesludd-versjon av hennes hit  "Det vackraste" blir fremført denne søndagen. Det er noe en må få med seg! 

Knut Buen er en levende legende å regne på hardingfele. Den to ganger spellemannspris-vinnende tuddølen. Han er en allsidig musiker, som har deltatt på alt fra tradisjonelle landskapleiker for hardingfele, samarbeidet med metallband, samt vært gjesteartist hos bandet Gåte. Buen ble utnevnt til Ridder 1. klasse av St. Olavs Orden i februar 1999, «for fortjeneste av norsk folkemusikk». Han ble utnevnt til statsstipendiat 1989 og har ellers mottatt en rekke priser, blant annet Telemark fylkes kulturpris i 1986. Dette blir både eventyrlig og magisk!

Kim Rune Hagen er ikke en ukjent artist for lokale flest. Etter sin deltakelse i Idol i 2007, har Kim Rune jobbet som freelance sanger. Noe som har bragt han på scener i både innland og utland. Hans versjon av "Eg veit i himmerik ei borg" fikk mye oppmerksomhet under Beat for Beat deltakelsen november 2017. Kim Rune vil både den store stemmen og dialekten flittig denne kvelden. For de som ikke har hørt Carolas "Himlen i min famn" på heddølsk, byr nå muligheten seg igjen. 


Piano: Christian Stähler

Cello: Martin Rosenhoff

Bass: Even Andreas Røed

Trommer: 


Velkommen til en julekonsert som vil vekke minner, julefølelse og få deg til å senke skuldrene!