– Vi er superklare for Barnas Blues Festival

KOMMER: Karoline Gregersen Herlofsentar med seg  Marianne Krogness som har hatt barn som publikum siden 1976 til tegnekonkurranse og  Barnas Blues Festival på Notodden.

KOMMER: Karoline Gregersen Herlofsentar med seg Marianne Krogness som har hatt barn som publikum siden 1976 til tegnekonkurranse og Barnas Blues Festival på Notodden. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Gjett om vi gleder oss til å treffe barna på Notodden, sier Karoline Gregersen Herolfsen som tar med seg Marianne Krogness til Notodden, ikke bare en gang, men to! Molly & Partner er klare for Barnas Blues Festival!

DEL

Kjendiser topper plakaten på Barnas Blues Festival:  For Karoline fra Notodden og Marianne mange husker fra Pelle Parafins Bøljeband, Tramteatret og også reklamefilmen hvor hun spilte Shell-dama, kommer til Notoddens desidert største barnefest. De kommer nemlig til både tegnekonkurransen i mai og til Barnas Blues Festival i august. Her blir det full rulle.

Kult med hjembyen, vett du!

– Så hyggelig å bli invitert til min egen hjemby, jeg elsker jo Notodden, sier Karoline Gregersen som har giftet til seg Herlofsen i tillegg. Hun gikk sine teatersko i Notodden Barne- og ungdomsteater og roser Torhild Moen for det hun lærte henne. Nå er hun proff entertainer sammen med Marianne Krogness i artistgruppa Molly & Partner.  De har hengt sammen i 13 år.

TULL, TØYS OG LITT ALVOR: Karoline Gregersen Herlofsen OG marianne Krogness jar en lett tone.

TULL, TØYS OG LITT ALVOR: Karoline Gregersen Herlofsen OG marianne Krogness jar en lett tone. Foto:

– Vi har det kjempegøy og så prøver vi å lage noe som for både barn og voksne til å tenke litt ekstra på det vi formidler, sier Karoline, som også skal benytte anledningen til å stikke innom mamma i Lisleherad under besøkene.

Bluescampen er tema

Det er Notodden Blues Festival, Telen, Hjartdalbanken og Telemarksgalleriet som går sammen om å skape de to barnefestene i mai og august.

– Alle barn i barnehagene inviteres til showet med Molly & Partner i Telemarksgalleriet, mens alle barn 1. og 2. klasse i grunnskolen inviteres til å være med på en tegnekonkurranse i tillegg til showet 14. mai i galleriet, sier Helene Brekke, sjefen for huset og det som rører seg inni det.

– Og årets tema er ...: Bluescampen! sier Telens Harald Skårnes, NBFs Jostein Forberg og Hjartdalbankens Kristin Innvær Wåle. – Konkurransen er åpen for alle barn fra fem til 10 år og tegningene kan leveres i Hjartdalbanken, på Telen eller direkte til galleriet for alle de som ikke er til stede og invitert i Telemarksgalleriet 14. mai.

En viktig markering

– Barnehagebluesen har vi hatt siden 1994, Barnas Blues Festival nok i rundt 10 år og en tredagers bluesfestival de siste fire-fem årene. Det er til barnehagebluesen utenfor Bok & Blueshuset at Molly & Partner kommer 1. august, så får vi se hva programmet blir de neste dagene. Det er ikke spikra, sier festivalsjef Jostein Forsberg, som lover en ny, kul fest ved Heddalsvannet.

KOMMER: Karoline Gregersen Herlofsen har hun har gitt ut plate med Marianne Krogness.

KOMMER: Karoline Gregersen Herlofsen har hun har gitt ut plate med Marianne Krogness. Foto:

– Og med Molly & Partner treffer vi også mamma og pappa og helt sikkert bestefar og bestemor. Marianne har jo vært en stjerne i Tramteatret som ble stifta i 1976 og i TV-serien Pelle Parafins Bøljeband på NRK fra 1980 til 1985. Det er hyggelig å kunne bidra til et meningsfylt show som det Karoline og Marianne leverer, sier Harald Skårnes.

– Huk av begge datoer, sire Wåle. – 14. mai g 1. august. Jeg gleder meg som en liten unge, det er kult at vi har fått tak i disse to både til oppvarmingen med tegnekonkurransen og til festen Barnas Blues Festival 1. august, sier Wåle og legger til: – Vinneren av tegnekonkurransen får sin tegning på 450 T-skjorter, sier bankkvinnen om altså banker på alle små dører hvor det bor småtroll fra fem til 10 år. - Bli meg, tegn så krampa tar dere! inviterer Helene Brekke.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken