Gå til sidens hovedinnhold

Telen for 20 år siden:

Artikkelen er over 3 år gammel

Gir seg som varaordfører?

NOTODDEN: John Alvheim (Frp) blir som kjent ny leder for Stortingets helse- og sosialkomite. Han vil verken bekrefte eller avkrefte hvorvidt han som følge av utnevnelsen vil si fra seg vervet som varaordfører i Notodden, men innrømmer at Stortingsarbeidet må gå først om arbeids-mengden blir for stor. Samtidig er det ingen tvil om at Alvheim forventer en betydelig økning i det politiske engasjementet i sin nye rolle.

-Jeg ser fram til denne oppgaven, en er samtidig den første til å innrømme at jobben blir tøff, sier Alvheim.

 

Klubb blir stengt etter hærverk

Etter stadig hyppigere tilfeller av hærverk, både inne i klubben og i området rundt, valgte klubbledelsen ved Tarantella ungdomsklubb i går å stenge dørene inntil videre. Både ledelsen, vaktmesteren eller naboene har fått nok.

–Vi har kontroll over det som skjer inne, men det som skjer i nærområdene har verken vi eller politiet kapasitet til å ta oss av. Klubbarbeidet har etter de siste nedskjæriger begrenset seg til omfatte diskotekdrift på onsdager og fredager. Vi har også mistet ungdomskonsulenten som vi kunne henvende oss til i slike tilfeller, sier Jan Erik Søhol, som tidligere var klubbleder.

Kommentarer til denne saken