Vet du om en passende Farmen-gård?

SØKER GÅRD: Strix Televisjon har trives så godt i Telemark, som her i Bamble, at de gjerne vil tilbake til et annet sted i fylket.

SØKER GÅRD: Strix Televisjon har trives så godt i Telemark, som her i Bamble, at de gjerne vil tilbake til et annet sted i fylket. Foto:

Kan vi klare å få Farmen-innspillingen til Øst-Telemark? TV-selskapet er på jakt etter den perfekte gården.

DEL

Vet du om et sted i distriktet som er perfekt ramme for Farmen-innspilling? Da ønsker Strix Televisjon å høre fra deg. Nå begynner det nemlig å haste med å finne en ny gård til innspilling.

– Vi vil gjerne komme tilbake til Telemark, derfor lurer vi på om noen av Telens lesere kan hjelpe oss, skriver Magnhild Flatøy Kolstadbråten i Strix Televisjon i e-post til Telen. Produksjonsselskapet har gått bredt ut i sitt søk og leter på hele sør- og østlandet, men det er altså et spesielt ønske om Telemark hvor Strix har gode erfaringer fra tidligere sesonger. Både vanlig Farmen og Farmen kjendis er blitt spilt inn i Bamble.

– Vi ser etter eiendommer hvor det gjerne har vært eller er et gammelt gårdsbruk eller husmannsplass. Vi reiser 100 år tilbake i tid. Gården bør derfor helst ligge litt for seg selv, slik at moderne bygninger, kraftledninger eller liknende ikke er synlig fra gården. Stedet må også ligge i umiddelbar nærhet til vann (sjø/innsjø/tjern/elv), samt ha gode solforhold og dyrkbar jord, opplyser hun.

Alle tips om gårder kan sendes på e-post til farmengard@strix.no – og bør helst inneholde adresse, bilder av stedet og kontaktinfo til eierne hvis mulig.

– Kanskje vi finner neste Farmen-gård i Telens distrikt, sier Flatøy Kolstadbråten.

Telen har for øvrig allerede tipset om at Notodden/Rjukan/Vinje har en spennende verdensarvhistorie og at Hjartdal har et prisvinnende kulturlandskap.

Artikkeltags