Elsker du også å utfordre deg selv med kameraet og dele på instagram? Eller vet du andre som gang på gang imponerer med sine blinkskudd? Da kanskje Norges beste på Instagram bor akkurat her i Telens område. Hvis du mener at du selv eller andre lokalt kan være stolte av sin instagramkonto - så ikke vær beskjedne. Nomineringen skjer i løpet av de nærmeste ukene.

Telen vil følge opp med å presentere noen av de beste, lokale instagrambrukerne.

Instagrambølge

Da bildetjenesten Instagram ble lansert i 2010 var det ikke mange, om noen, som spådde den suksessen som tjenesten senere fikk. Over hele verden har bildedelingstjenesten, som er eid av Facebook, nå over en milliard brukere.

I Norge er det litt over 2,2 millioner voksne som bruker Instagram.

Nettavisen og mange av avisene i Amedia inviterer nå til tidenes kåring av den beste på Instagram i Norge. Det hele starter med lokale nomineringer i lokalavisene.

Her kan du sende inn din nominering til Telen

Nasjonal kåring

Til sammen skal det velges ut 100 av de beste som er nominerte fra hele landet, og fra disse vil lesere og en jury velge ut 12 som går til en nasjonal finale. Til slutt vil vi stå igjen med en vinner som vil motta en fin premie, og mye heder og ære over hele Norge.

 

Du kan nominere din egen eller andres profil.

Hashtaggen for konkurransen er #norgesbesteinsta

Vi reposter bildene på brukeren norgesbesteinsta (https://www.instagram.com/norgesbesteinsta/)

Reglene for konkurransen er som følger:

  1. Alle kan nominere profiler fra Instagram, og det er ikke nødvendig å ha Instagram for å nominere
  2. De nominerte må ha tilknytning til Norge eller være bosatt i Norge for å bli nominert. De nominerte må være personer.
  3. De nominerte må akseptere nominasjonen for å være deltager i finalerundene nasjonalt
  4. En slik aksept medfører også en rett til å reposte bilder som legges ut med hashtaggen til konkurransen i konkurranseperioden på Instagramkontoen til konkurransen samt.
  5. Deltagelse i konkurransen gir Amedias aviser mulighet til å bruke bildene som er tagget med samme hashtag i illustrasjoner for sakene som omtaler konkurransen eller deltageren. Øvrig bruk av bilder gjøres etter avtale
  6. For å være deltager må profilen være offentlig tilgjengelig. Om profilen gjøres privat i løpet av konkurranseperioden vil deltageren ikke lenger kunne delta i konkurransen.
  7. Deltagere må stå fram med fullt navn for å være deltager i finalerundene
  8. Det gis ingen kompensasjon for deltagelse i konkurransen utover premie som fastsatt
  9. All informasjon om deltagere, nominerte og nominasjoner gjenbrukes ikke av Amedia på noen måte, og slettes etter konkurransens slutt