På telen.no vil vi holde deg løpende oppdatert om alt som skjer i distriktet og gi deg nyheter og lesestoff fortløpende.

For å få lest våre artikler merket med + må du bare registrere seg som digital leser. Alle som abonnerer på papiravisen har dette tilbudet helt gratis for inntil fem personer i husstanden - altså kan fem personer i familien ha hver sin pålogging helt gratis.

Og de som ikke har abonnement, kan benytte seg av vårt kampanjetilbud med 5 ukers eavis og telen+abonnement for bare 5 kroner.

Slik gjør du for å bli digital leser hvis du allerede er abonnent:

Det gjør du enkelt ved for eksempel å trykke på en +artikkel og velge "Aktiver tilgangen her" (se bildet nedenfor).

 

I skjemaet som da kommer opp, velger du "Ny bruker" (se bildet under):

Legg inn navn, mobilnummer til abonnenten, epostadresse og fødselsdato (se bilde).

Så vil du få tilsendt en engangskode som sms på din telefon, som du skriver inn i skjemaet på PCen. Deretter lager du et personlig passord som er lett for deg å huske. Og når du har gjort dette én gang, så slipper du å gjøre det igjen. Dette er alt som skal til for at du skal bli digital leser. Vi håper du benytter juledagene til å teste det ut.

Avisene blir stadig mer digitale, så vi oppfordrer alle som likevel har dette inkludert i sitt abonnement om å bli digital leser.

Hvis du likevel står fast på ett av disse punktene så hjelper vi deg gjerne når hverdagen kommer igjen. Ta da gjerne kontakt med oss på telefon 852 33 270. Åpningstid på hverdager er 08-16. Du kan også sende en epost til abonnement@telen.no så vil du motta hjelp så snart kundeservice rår med det. Eventuelt besøke Telen i Hydroparken, så skal vi forsøke å hjelpe deg.