I vår del av den nasjonale konkurransen «Norges beste på Instagram», i samarbeid med andre lokalaviser og Telen, har det vært mulig å gi sin stemme til åtte finalister på telen.no. Nå er den lokale avstemmingen avsluttet – og de to mest populære instagramkontoene går videre til den nasjonale kåringen.

Fanger stemningen

Det var raskt to finalister som skilte seg ut med mange stemmer og det ble kniving blant de to med flest stemmer. Vinneren får en middag for to på Eyde restaurant (verdi 600 kr) og annenpremien er lunsjbuffet for to på Eyde.

Til slutt ble det en knepen seier til Roar Tveiten som imponerer med sine turbilder hele året igjennom. I sommer var han med på tur med Lars Monsen som frivillig for Den norske turforening i anledning NRK-sendingene på Hardangervidda. Turfølget hadde strålende vær og landskapet bød på mange fotomuligheter. Tveiten ble den siste ukevinneren i Telens sommerfotokonkurranse med et bilde tatt på nettopp denne turen.

 

– Kameraet er sjelden mer enn en meter unna meg på fritiden. Man må ha det i nærheten når motivet dukker opp, sa han til Telen i sommer. Vinneren utnytter gjerne morgenlyset og kveldssolen for alt det er verdt. Men i høst har han skapt stemningsfulle bilder av høstmørket og frosten.

Populær fotograf

Andreplassen gikk til Bjørn Tore Moen – også han en ivrig turgåer og fotograf. Han har 10 000 følgere på sin instagramkonto.

Bjørn Tore er ambassadør og med i testteamet for både Helsport og Devold of Norway – og er blant dem som prøver ut nytt utstyr for selskapene. Han tilbringer gjerne både nasjonaldagen, nyttårsaften og en hvilken som helst annen dag i året i telt – eller i en packraft, som er en oppblåsbar, liten kajakk.

Vi gratulerer begge vinnerne.