Telen fikk ved 17.30-tiden melding fra innbyggere både på Tveiten og Tinnebyen at strømmen var blitt borte. Også i Lisleherad og Tinnegrend var strømmen borte, mens Telen i Hydroparken hadde strøm.

Den forsvant litt etter 17.30 får Telen opplyst av Everket. Det passer nok dårlig for alle som akkurat skal tilberede 17. mai-middagen - eller holde iskaker kalde.

Oppdatering: Klokken 19.28 har alle kunder fått tilbake strømmen.

- Det er beklagelig at det skjer, særlig på en dag som dette og bare få dager etter forrige strømbrudd, selv om det på lørdag var utenfor kommunen her. Men vi har jobbet så raskt vi har klart for å få koblet alle inn igjen, sier vakthavende Ole-Johan Sveva i Everket.

Strømutfallet skjedde klokken 17.33 og at det var Tveiten, Tinnebyen og området nedenfor Kjærlighetsstien, Høybøkåsa, Tinnegrend og Lisleherad som ble rammet.

- Det tok dessverre litt tid å finne feilen. For å gjøre det må vi koble ut ett og ett kabelstrekk for å feilsøke. Det viste seg at feilen lå på et strekk ved Telnesbakken. Nå er alle koblet inn igjen og vi håper det ikke skapte for store problemer for folk, sier Sveva til Telen.