Konklusjonen til avisen var en anbefaling om å stoppe innom for god mat, på et sted det er "fort gjort å kjøre forbi".

Aftenposten ga fire av seks stjerner til Oasen Kro, som får skryt for å være raske, med friske og spenstige grønnsaker, samt møre, "lekre" kyllingbiter og en meget god saus.

– Det var hyggelig å høre at Aftenposten syntes maten vår var god. Vi tar også til oss tilbakemeldinger om overdrevet bruk av grillkrydder, sier Jianshen Wang og Guoyun Yu, de daglige driverne av kroen.

Knallhard konkurranse

Det er ikke alltid enkelt å konkurrere mot de større bedriftene og kafeene. Samme anmeldelse konkluderte med at Aarnes Kafeteria i Gvarv var et av de beste stedene på hele testen, hvor de sier det er forståelig at folk reiser helt fra Notodden for å besøke.

Lettere ble det heller ikke da Burger King entret Notodden-miljøet, og ble en suksess fra dag én.

– Vi har merket veldig på frafallet av familiegjester etter at Burger King kom til byen. Spesielt de med små barn, sier driverne av Oasen Kro. De håper anmeldelsen gjør at flere får lyst til å besøke det Aftenposten kaller en "bortgjemt Kinamat-Oase".

– Velkommen inn!

I tillegg til den harde konkurransen har det også vært både tøft og usikkert for ekteparet de siste par månedene.

– Vi innførte besøksrestriksjoner og har fulgt anbefalingene fra Helsedirektoratet. Det har vært en vanskelig vår med enorm usikkerhet, og vi er spente på hvor forsiktige folk vil være med å gå ut for å spise i nær fremtid, sier de.

Men nå går det forhåpentligvis mot lysere tider. Jianshen Wang og Guoyun Yu ønsker alle velkommen til Oasen Kro.

– Vi gleder oss til å ta i mot nye og gamle gjester denne sommeren, så lenge smittesituasjonen holder seg under kontroll. Så velkommen inn!