Gå til sidens hovedinnhold

Sto med motorstopp i kryss, ingen hjelp å få for den unge sjåføren

- Det ble ganske fortvilet for min datter som fikk motorstopp i krysset Tinnegrendveien - E134. Ingen hjalp henne i løpet av halvtimen hun sto der.

Faren kastet seg i bilen og kom datteren til unnsetning. Bilen ville først ikke starte, men så kom den og datteren kunne kjøre avgårde. Da var politiet på vei fra Bø med blålys, men ved ankomst var det igjen fri ferdsel.

- Det gir meg en tankevekker at ingen stopper for å spørre om en havarist på veien trenger hjelp. Er vi så likegyldige at vi bare lar noen stri med oppståtte problemer selv? Tendensen er urovekkende, men vi leser jo dessverre om at mennesker faller om på gata og folk bare spaserer fordi fordi de tror det "bare" er en narkoman som har falt. Vi må komme på bedre tanker og bry oss mer, sier faren til sjåføren som måtte avbestille både politi og kranbil da bilen kom til hektene igjen.

Det var klokka kl.16.02 at politiet på Twitter meldte om motorstans i det svært trafikkerte krysset mellom Tinnegrendveien og E134. Bilen sto slik at det lett kunne bli trafikale problemer. Dette til tross, den unge damen fikk ingen hjelp til å dytte bilen ut av krysset.

Kommentarer til denne saken