Gå til sidens hovedinnhold

Statsministeren redegjør onsdag for den gradvise gjenåpningen av samfunnet

Etter å ha redegjort for Stortinget onsdag vil statsminister Erna Solberg holde pressekonferanse om pandemihåndteringen og gradvis gjenåpning av samfunnet. Pressekonferansen kan du følge live her på Telen.no

Statsministeren skal klokken 11.30 i Stortinget for å redegjøre for håndteringen av pandemien og strategien for den kommende, gradvise gjenåpningen av samfunnet.

Omkring klokken 13, om lag 15 minutter etter utspørringen og debatten i Stortinget, inviterer statsministeren til pressekonferanse om samme tema. Den finner sted på Statsministerens kontor.

På pressekonferansen vil helse- og omsorgsminister Bent Høie (H), helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg være til stede.

Mandag sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad til NTB at Norge må godt under 200 nye koronatilfeller per døgn før man kan vurdere å åpne opp samfunnet. Samme dag sa helsedirektør Bjørn Guldvog til VG at første trinn i gjenåpningen av samfunnet kan komme i gang i slutten av mai.

Mandag 29. mars sa Solberg at vaksineprognosene er gode for sommeren, og at hun håpte at store deler av samfunnet kan åpne før september.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken