Lykkes ikke i NM

OFFENSIV: Christian Settemsli Mogstad er offensiv i tankegangen, til tross for skuffende resultater i helgens innendørs-NM.

OFFENSIV: Christian Settemsli Mogstad er offensiv i tankegangen, til tross for skuffende resultater i helgens innendørs-NM.

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Christian Settemsli Mogstad fikk det ikke til å stemme under helgens innendørs-NM i friidrett,

DEL

Sprinteren fra Snøgg gikk offensivt til verket og ønsket å vinne både 60 meter og 200 meter under helgens innendørs-NM i Stangehallen, men var aldri i nærheten av å tilfredsstille egne målsettinger.

Ikke fornøyd

Settemsli Mogstad løp riktignok inn på solide 6,99 på lørdagens 60 meter, men endte likevel på en skuffende 4. plass. I dag valgte han å stå over finalen - til tross for at han kvalifiserte seg via 22,15 i sin semifinale.

–Det er noe som ikke stemmer. Spruten mangler, og jeg har ingen forklaring på hvorfor ting ikke stemmer, sier sprinteren, som er inne i sin viktigste sesong noensinne. EM i Barcelona i august er det store målet, men da må tidene presses.

–Jeg skal jobbe knallhardt i tiden fremover, og reiser blant annet på treningsleir til Portugal i april. Det er fullt mulig å kvalifisere seg til europamesterskapet, mener Settemsli Mogstad. Fristen for å nå EM-kravene er satt til 18. juli, og kravene er 10,45 på 100 meter og 21.0 på 200 meter.

Artikkeltags