– Kan ikke prate bort favorittstempelet

FAVORITT: Drammen-trener Kristian Kjelling vil neppe akseptere et tap mot Notodden.

FAVORITT: Drammen-trener Kristian Kjelling vil neppe akseptere et tap mot Notodden. Foto:

Av

Drammenstreneren er ikke i tvil om hvem som bør vinne NM-kampen onsdag kveld.

DEL

– Vi skal fremstå profesjonelt, og jeg skal ikke forsøke å snakke fra oss favorittstempelet. Det blir en kamp der vi skal levere varene, og gjøre en god figur, lover DHK-trener Kristian Kjelling til Drammens Tidende. Han tar det hele med knusende ro og venter åpenbart ikke mye motstand når Drammen håndballklubb onsdag ettermiddag reiser til Notodden for å møte DHK-spiller Joakim Andre Hykkeruds moderklubb i 2. runde av håndball-NM.

Skulle notoddingene mot alle odds likevel vinne kampen, vil det åpenbart komme som en bombe på drammenserne. Tidligere denne uken skrev Drammens Tidende: "Det er årets første obligatoriske kamp, og den siste der DHK kan spille med lave skuldre før serieåpningen mot Falk 5. september." Altså ingenting å stresse med - nærmest bare en temmelig slapp treningskamp, kan man lese det som.

Det er liten tvil om hvem som er favoritter når disse to lagene møtes. Men ikke desto mindre vil det garantert bli en underholdende kamp.

Drammen-spiller Johannes Hippe (fra v) sammen med trener Kristian Kjelling og Joakim Hykkerud ved en tidligere anlendning.

Drammen-spiller Johannes Hippe (fra v) sammen med trener Kristian Kjelling og Joakim Hykkerud ved en tidligere anlendning. Foto:

Artikkeltags