Jeg må si det begynner å bli interessant når Hammer beskylder meg for å ha lite selvinnsikt og for å drive med hersketeknikker...

Du tillegger meg oppfatninger jeg ikke har, Hammer. Jeg mener definitivt ikke at politikere skal "få holde på med sitt". Jeg har også respekt for vitneplikten, det har også Marques, men at han uttrykker at han syns det er "svært uheldig" at en ansatt vitner mot sin arbeidsgiver klarer jeg ikke å se at er et angrep på rettsprinsippene.

Du skriver: "Hadde nå enda varaordføreren og SP-lederen beklaget, hadde dette vært en ikke-sak.." Hva i all verden mener du med det? Hva skal vi beklage? Hvem skal vi beklage til? Bestemmer du hva som er en sak eller ikke-sak? Vel, i denne saken blir vi nok ikke enige, du og jeg, så jeg slutter her.

Det er fint at Telen er "vaktbikkje". Vi trenger det. Men at en redaktør i ei lokalavis opptrer som en politisk aktør fremfor å vær en objektiv observatør syns jeg ikke bare er "svært uheldig". Jeg syns det er under enhver kritikk. Jeg syns fortsatt at du skyter spurv med kanoner. Jeg syns i tillegg at du skyter langt over mål her. Det står JEG ved.

Vennlig hilsen

Lajla Bakka, leder Notodden Senterparti

LES OGSÅ:

Les også

SP-Bakka banker til