Gå til sidens hovedinnhold

Søknaden om skjenkebevilling fra The Wallstreet var mangelfull

Det skriver Notodden kommune i brev til selskapet som vil starte nattklubb i kjellerlokalene etter Bellman i Storgata i Notodden, og som har søkt kommunen om skjenkebevilling.

For abonnenter

Kommunen viser til at det er oppgitt tre eiere ved skjenkestedet, som eier 10 prosent hver.

– Hvem eier de resterende 70 prosent, spør kommunen.

Det vises også til at Annicka Oredalen Ekeberg er oppgitt som både styrer og stedfortreder, og at dette ikke kan være en og samme person.

Les også

Nå vil Tom Kyrre (27) starte nattklubb her

Derfor ber kommunen om at det sendes inn en ny søknad med oppdaterte opplysninger, og kommunen ber også om å få oversendt hele ti vedlegg, som ikke er mottatt sammen med den første søknaden. Dette handler om alt fra kopi av melding til Mattilsynet og rutiner for internkontroll til drifts- og likviditetsbudsjett.

Kommunen minner også om at et vilkår for å få skjenkebevilling for et serveringssted, er at det også foreligger en serveringsbevilling.

Les også

«Hemmeligholder» skjenkesøknad

The Wallstreet AS er etablert i Foretaksregisteret med en innbetalt aksjekapital på 30 000 kroner, og bak selskapet står Tom Kyrre Karlsen, Annicka Oredalen Ekeberg og Tom Arne Karlskov.

– Vi skal starte en nattklubb her. Et utested som gir et større tilbud for yngre folk og studenter i Notodden enn det vi har i dag. Det er årevis siden sist Notodden hadde et sted der folk kan komme og danse fra seg. Dette skal bli et slikt sted, uttalte styreleder Karlsen til Telen 17. juli.

Kommentarer til denne saken