(t-a.no)Torsdag informerte Altibox om at deres TV-kunder sannsynligvis vil miste tilgangen på TV 2 fra midnatt fredag. Dette berører 530.000 Altibox-kunder, og nærmere 1.000.000 TV-seere.

Nå forklarer kommunikasjonsjef Andreas Veggeland i Altibox at det finnes en utvei for Altibox-kundene, som gjør at de likevel kan få sett TV 2 via sin dekoder, skriver Trønder-Avisa.

Altibox gir 50 poeng i rabatt til sine kunder nå når tilgangen til TV 2 forsvinner, som kundene kan velge annet underholdningstilbud for via Altibox. Eller du kan få 100 kroner i rabatt på din neste regning fra din bredbåndsleverandør.

Her går bussjåføren løs på kollegaen: – I mine 21 år i bransjen har jeg ikke opplevd liknende

Denne 100-lappen kan du bruke til å kjøpe deg et abonnement på TV 2 play. Ved å velge strømmetjenester inne på Altibox-dekoderen vil du få tilgang på TV2 Play-appen, og kunne logge deg inn for å se de TV 2-kanalene du har betalt for.

– Det stemmer at du vil kunne bruke TV 2 Play-appen gjennom vår dekoder. For de av kundene våre som ikke klarer seg uten TV 2-innhold så er det en løsning. Men da må du kjøpe deg en tilgang direkte fra TV 2, i form av et abonnement på TV2 Play, sier Andreas Veggeland i Altibox til Trønder-Avisa.