På julaften klinker skisenteret til med gratis, åpen bakke


GRATIS: Hvis du ønsker et alternativ til tre nøter til Askepott på julaften kan du ta deg en tur i Kongsberg Skisenter. De tilbyr gratis kjøring for alle fra ti til to 24. desember.

GRATIS: Hvis du ønsker et alternativ til tre nøter til Askepott på julaften kan du ta deg en tur i Kongsberg Skisenter. De tilbyr gratis kjøring for alle fra ti til to 24. desember. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Trenger du frisk luft og å røre på kroppen i morgen før det hele braker løs og ribba skal ut av ovnen? Julaften tilbyr Kongsberg skisenter gratis kjøring for alle.

DEL

(Laagendalsposten) – Vi ønsker å bidra til at folk skal få en fin jul. Ikke alle har råd til å dra i bakken. Ved å tilby en gratis dag kan folk som kanskje ikke ellers ville hatt mulighet få prøve seg, forklarer Halvor Jamtveit, daglig leder i Kongsberg Skisenter.

På julaften vil alle bakkene, stolheisen, sportskafeen, og snowcross-bakken være åpne.

– Vanligvis åpner vi ikke snowcross-parken før i februar, men takket være minusgrader og iherdig innsats fra alle de involverte åpner vi parken på julaften i år, forteller Jamtveit.

Jamtveit forteller at det også vil bli halv pris å skiutleie denne dagen.

– Vi ser ofte at det er mange barnefamilier som tar turen. Mange små syns nok det blir lenge å vente til nissen kommer, da kan en tur i bakken være en god måte å slå i hjel tid på, sier Jamtveit.

Kongsberg Skisenter har en klar oppfordring til alle som syns det blir lenge å vente på pakkene på julaften:

– Ønsker du et alternativ til «Tre nøtter til Askepott» er du hjertelig velkommen til Kongsberg Skisenter på julaften, avslutter Jamtveit.

Skisenteret åpner klokken ti og stenger klokken to på julaften.

LES OGSÅ:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken