Gå til sidens hovedinnhold

Romjulsfylla gjorde det hektisk for politiet

Artikkelen er over 3 år gammel

Utenfor et utested i Notodden lagde en kar kvalm. Det har i det hele tatt vært en hektisk natt for politiet rundt om i Telemark.

Politiet har meldt om hendelser fra hele fylket. Mange var ute for å kose seg 1. juledag, men ikke alle var like heldige, og enden på kvelden ble kanskje ikke helt hva de hadde forventet seg.

Dette skjedde 1. juledag og natt til 2. juledag:

Ved 23.30 tiden opplyser politiet at de har tatt hånd om en brysom gjest på et utested i Rjukan. Vedkommende ble bortvist fra sentrum resten av natten. Han hadde vært i klammeri med en vakt.

En halvtimes tid senere melder de om mer fyllebråk. Denne gangen i Skien sentrum.

- En 21-åring ble pågrepet etter å ha sparket og slått en annen på et utested i sentrum. Mulig også flere fornærmede fra stedet. Den pågrepne er godt kjent fra liknende forhold, opplyser politiets operasjonsleder via twitter.

Politiet er i Porsgrunn like etter midnatt. Da blir en 21-åring lagt i jern av vaktene på et utested. Politipatruljen bortviste ham fra sentrum og fram til tirsdag klokken 08.00.

Ved 01-tiden melder politiet om en 22 år gammel kvinne som ikke klarte å oppføre seg til tross for flere sjanser. Hun ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Omtrent samtidig innhenter politiets utegående patrulje en 24-åring som løp fra et utested etter å ha skallet til en annen 24-åring. Sistnevnte fikk brukket et par tenner. Gjerningsmannen innsettes i arrest.

På samme tid får politiet melding om en ung kvinne som har falt i en trapp og slått hodet. Ambulanse tilkalt og de overtar hendelsen. Dette skjedde i Kragerø.

Det var ved 01.30-tiden at en 25-åring ble slått i hodet med en flaske på et utested i sentrum. Vedkommende fikk flere kutt.

- Gjerningsmannen er kjent, men ikke pågrepet. Han løp fra stedet før politiets patrulje ankom. Han er kjent av politiet fra før og forholdet anmeldes, opplyser politiets operasjonsleder.

Også i Porsgrunn blir en mann slått i hodet med et ølglass på et utested. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet. Den fornærmede 47-åringen måtte sy ett kutt i tinningen. Forholdet anmeldes, melder politiet.

Noe senere innbringer patruljen en 26-åring som kom i klammeri med dørvaktene på et utested i Porsgrunn.

En 18-åring ble i Skien tatt med to kniver og én øks etter en uoverenstemmelse natt til 2. juledag.

– I forbindelse med en uoverensstemmelse på en adresse i Skien tidligere i natt, var patruljen forbi stedet på ny for å se om det hadde roet seg. Patrulje påtraff da en 18-åring som hadde vært involvert på utsiden, opplyser politiets operasjonsleder via Twitter.

Mannen var da meget beruset og hadde på seg to kniver og en øks. Han ble innbrakt og innsatt drukkenskapsarrest og blir anmeldt.

Ved 02.30-tiden bortviser patruljen en 22-åring fra sentrum da han var kranglete.

En halvtimes tid senere er politiet på Notodden. Der blir en 30-åring anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha laget kvalm på utsiden av et utested. Vedkommende blir bortvist resten av natten.

En 24-åring ble også bortvist i samme momentet.

En kvinnelig bilfører i 30-åra stanses i Sam Eydes gate, mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand. Hun blir tatt med for blodprøve og anmeldes for forholdet. Dette skjedde ved 03.30-tiden i Tinn kommune.

Kommentarer til denne saken