Gå til sidens hovedinnhold

Tre tyver pågrepet på Tuven

Artikkelen er over 2 år gammel

Én tyv ble holdt fast på senteret – de to andre trodde de hadde sluppet unna, men ble holdt under oppsikt.

Politiet pågrep onsdag ettermiddag tre personer for tyveri ved Tuvensenteret. Det er snakk om tre rumenske menn, hvorav to av dem er i 30- og 40-årene. Den siste har ikke politiet oversikt over alder på ennå. Politiet har siktet dem for tyveri.

– Mennene er nå på god vei nedover mot sentralarresten i Skien. De ble pågrepet og siktet etter at den ene ble holdt nede av en ansatt ved senteret. To andre ble holdt under oppsikt til politiet kom til stedet, opplyser operasjonsleder Christian Gulli ved Politiet i Sør-Øst til Telen.

Tyvene ble observert mens de stjal i hvert fall på Gullfunn og Sport 1. Da den ene mannen ble tatt tak i av en ansatt og holdt fast, løp de to andre ut av senteret og i retning Vaa Diesel Auto. Snarrådige personer ved senteret fulgte imidlertid etter og holdt øye med tyvene på avstand til politiet kom til stedet.

– Jeg må jo si at det er flott og fint at folk er våkne og bistår på trygg avstand i slike situasjoner. Det gjør jobben vår veldig mye enklere og mer effektiv. Bra jobba, roser operasjonslederen. Han har ikke opplysninger om det var ansatte eller kunder ved senteret som fulgte etter tyvene.

Det ble funnet tyvgods på én av de tre tyvene, men politiets operasjonssentral har ikke detaljopplysninger om hva som ble stjålet og funnet igjen.

Kommentarer til denne saken