I natt: Utforkjøring med promille i Heddalsveien

Telemarkspolitiet har hatt flere oppdrag å henge fingrene i natt til søndag. Blant annet ble en mann i 20-årene tatt inn mistenkt for promillekjøring etter å ha kjørt utfor veien i Heddalsveien på Notodden.

DEL

Dette er noe av de som skjedde i natt:

Seljord klokka 00.10: Ordensforstyrrelse og tildragelse ved grendehuset i Flatdal. En gutt på 17 år mistet ei tann. Patrulje har vært på stedet, gjenopprettet ro og orden, oppretter sak, melder politiet.

Seljord klokka 00.10: Politipatrulje har vært på Kvambekk, etter tips og undersøkelser om ulovlig snøscooterkjøring i utmark. Fire personer anmeldes for ulovlig kjøring med snøscootere i utmark.

Bamble klokka 00.04: Beruset mann i 20 åra tas hånd om av patrulje etter melding om utaggering og aggresiv oppførsel ved klubbhuset til Bamble idrettsforening. Kjørt til arrest, og anmeldes for ordensforstyrrelse, samt trusler mot politi, rapporterer politiet i Telemark.

Porsgrunn klokka 01.40: Beruset mann i 40-åra som sleit ved ei snøfonne i Tveitanvegen kjørt hjem til sin bopel av patrulje.

Notodden klokka 00.55: To berusede menn bortvist fra utested i sentrum av Notodden.

Notodden klokka 03.42: Bil kjørt av veien i Heddalsveien, mistanke om kjøring i påvirket tilstand, ikke personskade. Mannlig fører i 20 årene tas med til blodprøve og anmeldes.

Bamble klokka 04.45: Mann i 30-åra pågrepet i Langesund mistenkt for innbrudd i bolig. Kjøres til arrest, avhøres i løpet av søndag.

Artikkeltags