Politiet: - Det har vært svært mange klager på høy musikk og festbråk

TELEMARK: Dette er hva politiet har måttet ta tak i natt til søndag.

DEL

(Telemarksavisa) - Det har vært svært mange klager på høy musikk og festbråk i distriktet i natt. Vi har vært på noen, men langt ifra alle. Har vært en ekstrem travel natt for politiet. Mange bortvisninger og mindre slosskamper i tillegg til det andre som er twitret om, rapporterer politiet søndag morgen.

Klokken 03.00 Haukeli: Det ble meldt om en trafikkulykke litt sør for Haukeliseter. En bil med fire personer hadde kjørt av veien. En person som klaget på smerter i ryggen ble hentet av luftambulansen. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Politiet benyttet også anledningen til å kontrollere fritidsbåter natt til søndag. Politiet var på plass både i Langesund og Kragerø.

- Har kontrollert vestbruk, lanterner, båtførerbevis og promille. Fire båtførere anmeldes for å ført båt med promille. En i Langesund, 1 i Kreppa, og to i Berøfjorden, melder Sør-øst politidistrikt.

Politiet ønsker også å komme i kontakt med et vitne som nesten ble påkjørt av en rød Tesla på E134 ved midnatt. - Politiet ønsker din vitneforklaring, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Artikkeltags