Full krangel i trafikken: bilfører presset av veien

I GRØFTA VED DALSVATN: Sjåføren var på vei hjem til Akkerhaugen etter jobb, da han skal ha blitt presset av veien av en drosjesjåfør.

I GRØFTA VED DALSVATN: Sjåføren var på vei hjem til Akkerhaugen etter jobb, da han skal ha blitt presset av veien av en drosjesjåfør. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

SKIEN/SAUHERAD: Politiet måtte rykke ut og mekle i en trafikal krangel i ettermiddag. Det oppsto amper stemning mellom en taxi-sjåfør og en annen bilist, og «krangelen» pågikk hele strekningen mellom Skien og Nordagutu.

DEL

(Telemarksavisa) Uoverensstemmelsen oppsto langs den svingete Valebøveien, og politiet fikk melding om hendelsen rundt klokka 17.00 tirsdag.

Det var en drosjesjåfør som ringte og meldte fra etter en uvettig forbikjøring.

Men det stoppet ikke der. Etterpå fulgte en bilferd med innslag av tuting, vising av fingeren og kjøring tett opp i bilen foran, ifølge politiet i Sør-Øst.

Tauet bort

Privatbilisten ble til slutt presset av veien, og en politipatrulje dro ut for å ordne opp. Ifølge operasjonsleder Trond Egil Groth har de to partene i saken servert to ulike versjoner av hva som har hendt. De ble avhørt på stedet.

Ingen kom til skade, men en av bilene måtte taues bort etter ferden over Valebø.

– Heldigvis ble verken de involverte eller andre skadet, opplyser Groth. Han legger til at dersom man opplever at noen kjører uforsvarlig, så meld fra til politiet og ikke ta opp jakten selv. Hver bilfører, også yrkessjåfører, har et ansvar for at trafikksikkerheten ivaretas. 

– Begge uaktsomme

Nå skal politiet finne ut av hvem som har hatt mest skyld i saken. Foreløpig er det klart at begge førerne blir anmeldt.

– Patruljen oppfattet begge førerne som like uaktsomme, og saken blir etterforsket videre. Det var ingen passasjerer i noen av bilene, konkluderer politiet i kveld.

Føreren av privatbilen sier til TAs fotograf at han var på vei hjem fra jobb i retning Akkerhaugen da det hele startet. Han valgte å kjøre forbi bilen foran, og hevder han hadde god sikt. Det oppsto tuting og etterhvert hissig stemning, og han ble presset av veien like ved Dalsvatn.

Artikkeltags