Enebolig totalskadd i brann

Foto: TA-tipser

Foto: TA-tipser

Artikkelen er over 1 år gammel

GVARV: En enebolig på Gvarv i Sauherad ble totalskadd etter en brann skjærtorsdag morgen. Ingen personer var i huset da brannen brøt ut.

DEL

(Telemarksavisa) Klokken 10.40, torsdag formiddag, jobber brannvesenet fortsatt med å få full kontroll over den kraftige husbrannen på Gvarv. Huset er totalskadd.

Oppdaget av forbipasserende

Det var klokken 08.45 at nødetatene ble varslet om brannen. Operasjonsleder Aadne Røilid ved Sør-Øst politidistrikt forteller at det var forbipasserende som oppdaget at det brant og deretter meldte fra til nødetatene.

Huset ligger cirka 25 meter fra RV36 og var dermed godt synlig for dem som kjørte forbi.

Ingen personer hjemme

Ifølge operasjonsleder Røilid skal det bo en mann på adressen. Politiet har vært i kontakt med vedkommende, og de har fått bekreftet at ingen personer var hjemme da brannen brøt ut.

Huseieren hadde reist fra stedet kort tid før brannen brøt ut.

Bilder som TA har fått tilsendt viser at kraftige flammer sto ut av bygget. Forbipasserende på stedet melder til TA at huset var overtent før brannvesenet kom til stedet.

Ukjent årsak

Ved siden av eneboligen står det en garasje. Røilid opplyser at utover dette skal det ikke ha vært spredningsfare til annen bebyggelse i nærheten.

Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

Artikkeltags