Stanset «madrasstransport» og rykket ut til trafikkulykke

Illustrasjonsbilde

Illustrasjonsbilde Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

TELEMARK: En bil havnet på taket langs Riksveg 36, mens en annen bilist ble anmeldt for å ha kjørt med rammemadrass på taket.

DEL

(Telemarksavisa) Dette er et par eksempler på trafikkhendelser som telemarkspolitiet måtte ryddet opp i natt til lørdag.

Midt på natta tvitret politiet at de hadde vært nødt til å skrive ut en anmeldelse til en kvinnelig bilfører på Notodden.

Hun ble stanset mens hun kjørte med en rammemadrass på taket. Madrassen ble holdt fast av to herremenn som satt på, melder politiet, som tydeligvis ikke anså frakten som helt forsvarlig å kjøre videre med.

I Skien vanket det et førerkortbeslag. Klokka 01.10 kom meldingen om at en beruset fører måtte framstilles for blodprøve. Han samtykket til førerkortbeslag, konkluderer politiet.

Senere på natta måtte nødetatene rykke ut på melding om en trafikkulykke på Strannavegen ved Årnes i Sauherad. Meldingen gikk ut på at bilen lå på siden.

Det viste seg at bilen hadde havnet på taket og den lå i grøfta langs Rv 36. Kvinnen som kjørte bilen ble tilsynelatende lettere skadet.

Hun har ikke førerkort, og politiet mistenker også at hun var påvirket under kjøring.

Artikkeltags