Rykket ut til brann i gamle oljefat

FIKK KONTROLL: Brannen startet i en lokal søppeldynge hvor det blant annet ligger lagret noen oljefat. Det begynner å bli tørt i terrenget, og takket være rask innsats spredte ikke brannen seg videre i skogen.

FIKK KONTROLL: Brannen startet i en lokal søppeldynge hvor det blant annet ligger lagret noen oljefat. Det begynner å bli tørt i terrenget, og takket være rask innsats spredte ikke brannen seg videre i skogen. Foto:

NOTODDEN: Nødetatene rykket i ettermiddag ut etter melding om brann i eller ved et skur på Notodden. Det viste seg at det var noen gamle oljefat som hadde tatt fyr.

DEL

(Telemarksavisa) Politiet i Sør-Øst fikk melding om brannen klokka 16.07 mandag.

Ifølge politiet hadde det tatt fyr i eller rundt et skur i bydelen Tinnegrend. Avisa Telen melder at det dreier det seg om noen gamle oljefat som lå lagret drøye 100 meter fra parkeringsplassen ved Jammershol, i retning jernbanen. Stedet har blitt en populær parkeringsplass for turfolk som skal gå til Tveitannatten.

Klokka 16.35 kom oppdateringen om at brannmannskapene hadde flammene under kontroll, og at det ikke er noen spredningsfare.

Brannen kunne trolig spredd seg ut i skogen om ikke brannvesenet hadde kommet raskt til stedet.

Politiet konkluderer med at brannen startet i en lokal søppeldynge:

- Ingen store verdier har gått tapt. Eier er avhørt på stedet, og sak opprettet.

Artikkeltags