Måtte rykke ut til nok en brann

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

NOTODDEN/SAUHERAD: Nødetatene måtte i kveld rykke ut til en brann i Breisetvegen på Hjuksebø utenfor Notodden. Politiet etterforsker saken og har satt inn en hundepatrulje i søk etter spor.

DEL

(Telemarksavisa) Meldingen kom klokka 18.37, ifølge politiet i Sør-Øst på Twitter.

- Nødetater på vei til brann i et sommerfjøs i Breisetvegen, opplyste politiet.

Det var ikke dyr i fjøset, og brannvesenet har fått kontroll over situasjonen. Det er ikke fare for spredning til vegetasjonen rundt, men bygningen er totalskadet.

Det gamle sommerfjøset ligger inne i skogen, og skal ikke være lett å få øye på om du ikke er lokalkjent.

Det har vært flere branner i Notodden og Sauherad den siste tida, og politiet etterforsker brannene for å avdekke om de kan være påsatt.

Senest i går brant en gammel hytte i Tinnegrend ned. Mandag brant det i noen oljefat i ei fylling i Jammershol, drøye 500 meter unna hytta som ble flammenes rov fredag.

Rykter om brannbombe-funn

Politiets operasjonsleder sier lørdag kveld at de gjør sine undersøkelser i området og oppretter sak på brannen. Politiet kan ikke si om de har gjort noen funn på stedet så langt.

Etter det TA kjenner til skal det ha vært dugnad rundt skolen og barnehagen like ved brannstedet tidligere i dag, og det går rykter lokalt om at noen fant en brannbombe ved en bod på området. Dette har altså ikke politiet bekreftet.

Rundt klokka 20.30 ankom politiets hundepatrulje til Hjuksebø for å utføre søk, opplyser TA sin fotograf.

Les også (+): - Hvem er det som har interesse av å sette fyr på nabolaget?

Artikkeltags