Lars vant Villa Medusa

NUMMER EN OG TO: I gårsdagens finale i Villa Medusa slo notoddengutten Lars Haugen oslogutten Marius Brodin Hansen. Dermed kunne Lars innkassere 100.000 kroner i premie. (Foto: TVNorge)

NUMMER EN OG TO: I gårsdagens finale i Villa Medusa slo notoddengutten Lars Haugen oslogutten Marius Brodin Hansen. Dermed kunne Lars innkassere 100.000 kroner i premie. (Foto: TVNorge)

Av
Artikkelen er over 17 år gammel

Det ble til slutt Lars Haugen fra Notodden som ble vinneren i TVNorges serie, Villa Medusa. Den nybakte tv-kjendisen forteller at han aldri drømte om å vinne premien på 100.000 kroner. Pengene skal han bruke til å besøke eksotiske reisemål.

DEL

Villa Medusa er en av flere populære dokumentariske tv-serier, der deltakerne skal konkurrere mot hverandre. Åtte ungdommer fra forskjellige deler av Norge bor sammen i en leilighet i Rimini i Italia, hvor de på egen hånd skal tjene til livets opphold. Den som etter noen uker er best likt av de andre deltagerne vinner.

Store sommerfugler

I gårsdagens finaleprogram vant Lars Haugen etter en svært spennende duell mellom de tre finalistene. Han forteller selv at det ikke gikk opp for ham at han kunne vinne den store premien før like før den siste tvekampen i finalen.
–Jeg satt sammen med Marius, som var den siste motstanderen, og ventet på at en av oss skulle bli utpekt som vinner. Først da kom sommerfuglene. Svære, digre og svært viltre sommerfugler, ler han. Lars forteller at det var en uvirkelig opplevelse å vinne det hele.
–Det gikk vel ikke opp for meg før lenge etterpå, smiler han.

Spennende opplevelse

Lars Haugen meldte seg egentlig på som deltager til den populære tv-serien Robinson-ekspedisjonen på TV3. Han kom nesten med, men ble valgt bort i den siste omgangen.
–De sa at jeg var for rolig og balansert. De ville vel heller ha noen som laget litt mer bråk? Rett etterpå ble jeg spurt om jeg ville bli med som deltager i Villa Medusa i stedet. Det sa jeg heldigvis ja til.
Haugen forteller at det har vært både lærerikt og spennende å være med i Villa Medusa.
–Det har vært interessant å se hvordan en tv-serie som dette lages. Det er utrolig mye arbeid som ligger bak, forteller han.

Forbannet

Villa Medusa-vinneren syns at det har vært spesielt interessant å følge programmene selv. Han avslører at tv-seerne ikke alltid får det rette bildet av det som skjer.
–Det er bare noen få prosent av alle opptakene som blir med i de ferdige programmene. Tv-selskapet har redigert det slik at det ser ut som om vi festet og kranglet hele tiden. Slik var det ikke.
Lars ble overrasket og svært skuffet over å se at de andre deltagerne underslo penger fra felleskassa.
–Jeg hørte rykter om det under innspillingen, men jeg ville ikke tro det. Jeg ble veldig forbannet over å se at folk kan være så egosentriske. Vi hadde ikke nok penger til mat, men de stjal likevel penger til å kjøpe is.

Holdt tett

Opptakene av Villa Medusa ble gjort tidligere i høst. Fram til i går måtte Lars holde det for seg selv at han til slutt vinner førsteprisen.
–Den eneste som fikk vite det var far min. Selv ikke dama mi visste at jeg vant, ler han.
Nå skal han bruke prispengene til sin store lidenskap, nemlig reising. Den første ferieturen blir allerede til jul.
–Jeg er vel tv-kjendis nå, men jeg regner med at det er glemt allerede når jeg kommer tilbake fra juleferien, spøker Lars Haugen.
Lørdag den 2. desember sender TVNorge det siste programmet i årets Villa Medusa. Oppsummeringsprogrammet ble spilt inn i Hjartdal for en liten uke siden.

Artikkeltags