Dette skjedde i Telemark mens du sov

Artikkelen er over 1 år gammel

TELEMARK: Det har vært en hektisk julebordshelg i Telemark. Heldigvis har det gått greit uten de helt store problemene skal vi tro nattens hendelser fra politiet.

DEL

(Telemarksavisa) Kvelden startet i Kragerø hvor politiet måtte rykke ut til melding om slåsskamp allerede før midnatt. Det var to personer som sloss i P.A. Heuchs gate. Politiet fikk skilt partene fra hverandre og etter det skal det ha vært rolig på stedet.

Til arresten

En halv time senere måtte en annen patrulje rykke ut til nok en slåsskamp, denne gangen i Porsgrunn. En beruset mann ble tatt med fra Jernbanegata og inn til arresten. Han valgte å ikke følge politiets pålegg, og blir anmeldt for dette, og for å ha forstyrret ro og orden. Det var to personer som hadde slåss på stedet.

Stor løs hund

Utpå natten hadde ting trolig roet seg. Ved tretiden natt til søndag tok politiet seg nemlig tid til å advare bilistene mot en løs stort mørk hund som løp rundt i nærheten av Menstadbrua. Politiet ba kjørende være oppmerksomme.

Brann

Nattens siste melding i politiloggen for Telemark var en melding om branntilløp på natthjemmet i Porsgrunn. Det var en sigarett som hadde antent en madrass som utløste alarmen, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

Beboeren fikk kastet madrassen ut av vinduet og forhindret på denne måten at brannen spredte seg.

Politiet opprettet en sak på forholdet. Nødetatene fikk melding om branntilløpet ti minutter på seks søndag morgen.

Artikkeltags