Gå til sidens hovedinnhold

Stakk fra ulykke i Gransherad

Artikkelen er over 3 år gammel

TELEMARK: Først gikk det galt bak rattet, så stakk han fra ulykkesstedet, men politiet fakket mannen.

Dette skjedde mens du sov

En mann i midten av 30-årene ble tatt med inn i arresten etter en trafikkulykke i Gransherad natt til søndag. Politiet mistenker mannen for å ha kjørt med promille og tok han derfor med for nødvendige prøver. Mannen stakk av etter ulykken, men ble pågrepet etter kort tid. Det ble også funnet litt narkotika på ham. Ingen personer skal ha blitt skadd i utforkjøringen, det er kunn snakk om materielle skader.

Slo ned kvinne

En 19 år gammel mann er pågrepet og sitter i arresten etter at han slo til en kvinne slik at hun lå rett ut.Dette skjedde i nærheten av Joker-butikken i Duestien i Skien lørdag kveld.

– Vitner har fortalt politiet at mannen brukte en gjenstand for å slå, forteller operasjonslederErik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt.

Kvinnen som er i midten av 20-årene lå rett ut da ambulansen kom til stedet, men skadeomfanget er ikke kjent.

Etterforsking førte politiet fram til den 19 år gamle mannen som nå er pågrepet.

Promille på sjøen

En mann i 40-årene fra Ulefoss ble tatt for kjøring med båt med for høy promille natt til søndag. Dette skjedde på Norsjø. Politiet har sikret seg de nødvendige prøvene og mannen kan vente seg en straff i etterkant.

Det samme gjelder en kvinne i 40-årene. Hun ble stanset av politibåten ved Bærøy i Kragerø. Hun blåste rødt og politiet opprettet derfor en sak.

Kommentarer til denne saken