Gå til sidens hovedinnhold

22-åring sendte sex-meldinger til 13 år gammel jente

Artikkelen er over 3 år gammel

En 22 år gammel rogalending sendte seksualiserte meldinger til ei 13 år gammel jente i Telemark, og han møtte også jenta fysisk.

For abonnenter

Statsadvokatene i Vestfold og Telemark har tatt ut tiltale mot den nå 22 år gamle rogalendingen, som er tiltalt for seksuell handling med barn under 16 år. Ifølge tiltalebeslutninga møtte 22-åringen jenta i Midt-Telemark i november 2016, da jenta var 13 år gammel. Han skal da ha kysset henne to ganger på munnen og tatt henne på rumpa.

Sendte bilder

I tillegg til dette tiltalepunktet, er han tiltalt for å ha sendt seksualiserte meldinger på Snapchat til jenta i perioden fra 20. til 28. november i 2016. Videre er han tiltalt for å ha fått jenta til å sende ham bilde av seg selv i undertøy i denne perioden.

Statsadvokat Jeanette Desiree Hagene Knutsen har signert tiltalebeslutninga, som er datert 12. oktober i fjor. Rettssaken mot 22-åringen går i Aust-Telemark tingrett på Notodden 16. februar. Aktor er politiadvokat Christine Kruse, mens 22-åringen forsvares av advokat Ole Bjørn Hvattum. Ingeborg Fogt Bergby er bistandsadvokat for den fornærmede jenta.

I tiltalebeslutninga er det lagt ned forbehold om at bistandsadvokaten kan komme til å legge ned påstand om oppreisning/erstatning på vegne av den fornærmede jenta.

Kommentarer til denne saken