- Hvem har rygget på trafokiosken?

Artikkelen er over 2 år gammel

Rune Kaasa synes det er merkelig at folk ikke sier ifra når de har gjort slikt som dette.

DEL

Han peker på hjørnet på trafokiosken som helt tydelig har fått et kraftig støt. Trafokiosken står i Bjarne Hansens vei, det vil si veien som tar av mot Lisleherad skole fra Olaf Moens veg.

Vet noen hvem den skyldige er?

– Noen har trolig rygget på trafokiosken. Dette skjedde i fjor, og vi har sikret stedet midlertidig fram til nå. Jeg håper den som har gjort det tar kontakt med Notodden Energi. Og hvis noen har tips om hvem synderen kan være, så er vi også svært interessert, legger Kaasa til.

Nå har telen sluppet taket, og trafokiosken skal byttes ut med en splitter ny.

DYRT: Påkjørselen kan komme til å koste Notodden Energi rundt 150 000 kroner. Kristoffer Kåsastul var en av karene som jobbet på stedet på torsdag.

DYRT: Påkjørselen kan komme til å koste Notodden Energi rundt 150 000 kroner. Kristoffer Kåsastul var en av karene som jobbet på stedet på torsdag. Foto:

Rundt 150 000 kroner

– Har det vært noen fare forbundet med denne påkjørselen?

– Nei, men man bør absolutt melde ifra når slikt skjer. Det var bare cm fra at ikke høyspenten mørkla hele Lisleherad, svarer Kaasa.

– Hva vil denne skaden beløpe seg til?

– Vi må bytte hele trafokiosken, så rundt 150 000 kroner tenker jeg, svarer Kaasa.

Strømløst på lørdag

Trafokiosken skal byttes med en ny førstkommende lørdag, og det betyr at innbyggerne i Lisleherad må belage seg på et lengre strømbrudd denne dagen.

Artikkeltags