Barberer av seg sveisen for kreftsaken

SVEIS: Sebastian Stavland Fåne skal strømme live fra Yumcon LAN. Den blå hårpryden barberes bort under sendingen.

SVEIS: Sebastian Stavland Fåne skal strømme live fra Yumcon LAN. Den blå hårpryden barberes bort under sendingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I helga arrangerer ildsjeler på Notodden esportstevnet Yumecon LAN. En av Kongsbergs mer profilerte utøvere, Sebastian Stavland skal streame direkte fra stevnet.

DEL

LAN på Bok- og Blueshuset i helga: Sebastian har slått seg opp som Fortnite-spiller og live-streamer på nett. Og begynner nå å bli et kjent fjes på esportssamlinger i Norge.

Han var kjent under navnet Sgt_Staveland, men har senere skrevet kontrakt med laget Riddle, og går nå under nettnavnet Riddle Staveland.

Samling

Med oppstart i går ettermiddag - arrangerer i helga Yumecon, en frivillig organisasjon på Notodden, et stort LAN. Det betyr at esportuttøvere og fans strømmer til Bok og Blueshuset i byen for å dyrke sine digitale fantasier.

Les mer i Telen.no: Gamerne inntar Bok & Blueshuset

- Jeg skal sende live fra stevnet. Det er snakk om en veldedighetsstream for Kreftforeningen. I den anledning har jeg farget håret blått, forteller han.

Meningen er at sveisen skal barberes bort under sendingen som går på Stavlands Twitch-kanal.

- Jeg er så heldig at Aras frisør i Kongsberg er sponsor, slik at sveisen er på plass før forskjellige events, sier Sebastian.

Show

Staveland forteller at det blir litt av et show fredag. Han vil ha flere gjester med i sendingen og lover flere overraskelser.

Yumecons nettside meldes det om storfint besøk. Preben "Prebz" Fjell, kjent fra Prebz&Dennis kommer til stevnet.

Det er plass til 90 deltakere - stevnet er utsolgt.

Les også: Nervepirrende e-sportsfinale

Artikkeltags