Elevene blomstret i Blåfjell

Jul i Blåfjell: Rundt 300 personer var og så forestillingen som de 18 elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag ved Notodden videregående skole viste denne uka.

Jul i Blåfjell: Rundt 300 personer var og så forestillingen som de 18 elevene på Barne- og ungdomsarbeiderfag ved Notodden videregående skole viste denne uka.

Artikkelen er over 2 år gammel

18 elever på Barne- og ungdomsarbeiderfag ved Notodden videregående skole har vist «Jul i Blåfjell» for 300 personer.

DEL

De har laget manus, laget kulisser, noen kostymer, sminket, styrt lys og lyd, invitert, bakt kaker og vært med på å instruere hverandre som skuespillere.

Det meste av kostymer fikk vi låne av Sigrid Nørstebø fra Tessungdalen, som har laget alt til en «Jul i Blåfjell-kveld» på gården sin.

Tirsdag kveld kom cirka 70 foreldre og andre familiemedlemmer. Onsdag kom 10 barnehager, fordelt på tre forestillinger. Elever fra VG1 Helse og oppvekst og voksenopplæringa har vært publikum. Dvs. at ca. 300 mennesker, store og små har sett Blåfjell.

Barne- og ungdomsarbeiderfag har et teaterprosjekt hvert år.

Det er gøy, spennende, lærerikt og utfordrende. Her blir samarbeidsevnen, ansvarsfølelsen, skuespillertalentet, motet, fantasien, kommunikasjonsevnen og humoren tatt i bruk.

Vi er tett på, og ser hvert år at elever blomstrer og finner nye sider både hos seg selv og andre. De har vært flinke.

Læreplanen gir store rom for prosjekter som dette, og vi gleder oss allerede til neste gang.

Nye elever, nytt stykke, nytt publikum.

Tekst og foto:

Anne Grethe S. Mjaugeto

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken