Svindyr grilling for kverulant

TENTE GRILLEN: Politiet viste ingen nåde. Den tente grillen medførte et forelegg på 5000-6000 kroner.

TENTE GRILLEN: Politiet viste ingen nåde. Den tente grillen medførte et forelegg på 5000-6000 kroner. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Han tente grillen. Feriepengene ble redusert med fem-seks tusenlapper.

DEL

Ga blaffen i grillforbudet i Rudsgrend: Det var i ettermiddag måtte UP sette kursen mot minnesmerket i Rudsgrend. Ikke for å stoppe fartsyndere på Tinnsjøveien, men stanse en person som var i full gang med grilling.  Slikt fører til utrykining i disse dager.

Sjokkerte vitner meldte fra

Det er som kjent totalforbud mot å tenne opp i ild om dagen. Grunnen er ekstrem skogrannfare, noe som alle skogbrannene i Telemark de siste dagene vitner om. Men det er ikke alle som har fått med seg dette, og en av dem satte seg til på rasteplassen ved Gravtjønn i Rudsgrend for å grille og kose seg. Folk som kjørte forbi på Tinnsjøveien reagerte i hopetall. Politiet fikk et ras av bekymringmeldinger.

Vrang og vrien

En UP- patrulje som var i Tinn ble satt til å sjekke ut forholdene, og riktig nok, det kom over en person som hadde tent på en engangsgrill. Etter det politiet melder på twitter viste den mistenkt ingen forståelse for brannfare og forbud mot åpen ild. Han var rett og slett vrang og vrien, og viste ingen vilje til å samarbeide med lovens lange arm på Tinnsjøveien. Politiet har anmeldt forholdet, og det kan bety etter det Rjukan Arbeiderblad erfarer, bety en bot på 5000 - 6000 kroner. Om det var gris på grillriste, forteller historien fra Rudsgrend i Notodden ingen ting om, men svindyr ble om ikke annet forsøket på et stekt måltid i det fri.

Artikkeltags