«NAV Hjelpemiddelsentral har besluttet å legge ned hjelpemiddelsentralen i Skien, og flytte til en samlokalisert sentral for Vestfold og Telemark i Larvik kommune. Rådmannen anbefaler at kommunestyret sier nei til flytting av NAV Hjelpemiddelsentral Telemark fra Skien til Larvik». Slik lød saksdokumentet i kommunestyret 05.05.22.

I følge opplysninger jeg har fått fra hjelpemiddelsentralen i Skien så ble vedtaket gjort for flere år siden og besluttet i 2020. Alle kommunene fikk mulighet til å uttale seg våren / høsten 2019. Det kom en negativ tilbakemelding fra en kommune, ellers ingenting. Har Notodden og andre kommuner sovet i timen?

Det er merkelig at man ikke har fått saken på bordet allerede i 2019. En høring gir kommunen en mulighet til å si sin mening og eventuelt. protestere. Jeg lurer på hvorfor saken ikke kom på bordet i 2019. Ny felles hjelpemiddelsentral er allerede under bygging i Larvik. Det virker dermed meningsløst å ta opp saken nå. Hvem har ansvaret for at saken ikke kom på bordet i 2019?