Tinnemyra får lys

<B>100 LYSPUNKTER: </B>I mai starter arbeidene med å lyssette Tinnemyra, forteller Per Johan Schau og Jens Marius Hammer

<B>100 LYSPUNKTER: </B>I mai starter arbeidene med å lyssette Tinnemyra, forteller Per Johan Schau og Jens Marius Hammer

Artikkelen er over 9 år gammel

I begynnelsen av mai starter arbeidene med å lyssette gangveien og oppholdsstedene rundt Tinnemyra. 1,3 millioner kroner er på plass.

DEL

Henning Johansson

Tlf. 951 36 065 – henning.johansson@telen.no

Så snart telen går i bakken starter arbeidene med å legge kabel og sette opp lyspullerter rundt Tinnemyra. Hele 1,3 millioner kroner har Tinnemyras Venner klart å skaffe til veie. Og i det siste har også andre viktige brikker falt på plass. Blant annet har de fått Notodden Energi med på laget og Lars Tjønnheim og Norsk Vegverk har tilbudt seg å grave nødvendige grøfter for å legge ned strømkabelen. Nå ber de om dugnadsvillige hender.

Helt fantastisk

–Det er en helt fantastisk oppslutning rundt dette anlegget. Vi har knapt møtt noen som ikke er positive, og det gjør det ekstra gøy å jobbe med et slikt prosjekt som dette, sier Per Johan Schau, og får full støtte av Jens Marius Hammer.

De forteller videre at lyssettingen rundt Tinnemyra er den siste delen av de planene initiativtakerne i sin tid la.

–Dette er det niende og siste prosjektet. Vi trodde nok at vi skulle slite en stund før vi fikk samlet sammen nok penger, men det har gått overraskende bra. Så bra at vi nå har bestemt oss for å gå igang om en måneds tid, sier Jens Marius Hammer.

De to legger ikke skjul på at det å få Notodden Energi med på laget, og ikke minst også Norsk Vegverk ved Lars Tjønnheim, er en veldig styrke.

(les hele saken i papiravisa)

Artikkeltags