Reshjemveien utbedres

<B>STENGES:</B> For å få opp effektiviteten må vegarbeidet på Reshjemveien stenges for all trafikk fra mandag og tre uker framover.

<B>STENGES:</B> For å få opp effektiviteten må vegarbeidet på Reshjemveien stenges for all trafikk fra mandag og tre uker framover.

Artikkelen er over 9 år gammel

Reshjemveien mellom Notodden og Bø får i disse dager en lenge etterlengtet oppjustering. Håkon Rusten og beate Evensen

DEL

Fra og med mandag og i tre uker framover holdes vegen stengt.

Fram til nå har vegen vært holdt åpen for gjennomkjøring, men trafikken på vegen har vært så stor at det til tider har hemmet framdrifta i anlegget. Etter det Telen erfarer blir det nå satt på mer ressurser for å forsere driften.

Åtte millioner

Den totale veistrekningen som nå utbedres er på 2,5 kilometer og er kostnadsberegnet til åtte millioner kroner.

Strekningen som utbedres starter ved kloppa sør for Kjerringskotet. Byggeleder Kåre Bjørn Odden i Statens vegvesen, understreker at man har valgt å stenge vegen for å få mer effektivitet i arbeidet.

Han sier også at arbeidet her er meget omfattende og at forholdsvis mye fjell må skytes vekk, både for å få grøftet skikkelig, men også for å øke sikten. Noen av de krappeste svingene vil også bli rettet ut noe.

Tveito og vegverk

Det er Tveito maskin i Lunde som har jobben, med Norsk vegverk på Notodden som underentreprenør.

–Selv om det blir litt lengre veg for mange, så blir det godt å få stengt vegen. Ikke minst av hensyn til folks sikkerhet, sier Tor Ragnar Tjønnheim.Les mer i papir- eller pdf-utgaven av Telen.

Artikkeltags