Gå til sidens hovedinnhold

Notodden er en av de frekkeste i landet

NOTODDEN: Hvert år lager Sinful en liste over de frekkeste kommunene i landet. I år kom Notodden på lista.

Listen er laget på bakgrunn av julekalendrene Sinful inntil videre har sendt i retning av norske soverom.

Sinful er Nord-Europas største nettbutikk innen sexleketøy med nettbutikker i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Frankrike og Storbritannia.

Ifølge Sinful ble julekalenderen i fjor kjøpt av rekordmange nordmenn, og for femte år på rad ble den utsolgt tidligere enn forventet. De har derfor tatt inn enda flere kalendere på lageret i år.

– Ønsket om å bringe mer lidenskap, lek og intimitet inn i forholdet blir mer og mer viktig, og det er nettopp det julekalenderen kan hjelpe med. Den kan bringe par enda tettere sammen og skape opplevelser de aldri vil glemme, sier Mathilde Mackowski, medeier i Sinful i en pressemelding.

I midten av november har 60 prosent flere allerede kjøpt julekalenderen sammenlignet med samme tidspunkt i fjor.

Innbyggerne i Alta har kjøpt 3,46 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet, noe som gir dem tittelen «årets frekkeste julekommune».

På andre og tredje plass finner vi Namsos og Bodø, som har kjøpt henholdsvis 3,35 og 3,18 ganger så mange julekalendere som landsgjennomsnittet. Resten av topp 10-listen over de frekke julekommunen inneholder både store og små kommuner over hele landet.

Topp 10-listen over Norges frekkeste julekommuner:

Alta (3,46)

Namsos (3,35)

Bodø (3,18)

Rana (3,08)

Frosta (2,96)

Vefsn (2,79)

Eigersund (2,69)

Ålesund (2,67)

Notodden (2,59)

Åmot (2,36)

Tallet i parentes viser hvor mange julekalendere som er solgt i kommunen sammenlignet med landsgjennomsnittet. Alle tall er beregnet på grunnlag av bestillinger fra 15. september til 15. november. Steder med mindre enn 2000 innbyggere nevnes ikke for å sikre kundens anonymitet.

Kommentarer til denne saken