Vil at sponsorer står fram nå

<B>KREVER HANDLING: </B>Som NFK-sponsor synes Lars Tjønnheim det er ugreit at sponsorene som hadde en finger med i spillet da Jonny Pettersen ble gjort uønsket i klubben, ikke står fram.

<B>KREVER HANDLING: </B>Som NFK-sponsor synes Lars Tjønnheim det er ugreit at sponsorene som hadde en finger med i spillet da Jonny Pettersen ble gjort uønsket i klubben, ikke står fram.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

NFK-sponsor Lars Tjønnheim i Norsk Vegverk mener sponsorene som har ønsket Jonny Pettersen fjernet fra klubben må stå fram.

DEL

Måten Notodden FK utestengte en av sine ivrigste ildsjeler fra klubben, har vakt stor oppsikt. Spesielt kontroversielt er det at en eller flere av klubbens sponsorer har vært med på denne prosessen. Telen vet at flere av klubbens sponsorer som ikke har noe med denne saken å gjøre, ikke liker å bli dratt inn i denne konflikten. En av dem er Lars Tjønnheim i Norsk Vegverk.

Ubehagelig situasjon

Entreprenørselskapet Norsk Vegverk har vært sponsor i Notodden FK siden 2005. De er ikke av de største sponsorene til klubben, men likevel, alle monner drar og Norsk Vegverk er derfor en viktig bidragsyter til at byen har et fotballag i 1. divisjon.

– Nå er det mye støy rundt klubben, og som sponsor synes jeg situasjonen er ubehagelig, sier Lars Tjønnheim, som mener det beste for NFK og alle klubbens sponsorer ville være om de aktuelle sponsorene som er involvert i "Jonny Pettersen-saken" står fram.

– Vi i Norsk Vegverk har ikke vært med på dette, og ikke ville vi ha vært med på noe slikt heller. Jeg har tillit til at idrettslagene vi sponser greier å håndtere interne saker på en ryddig måte, også NFK.

Foruten NFK, sponser Norsk Vegverk også Heddal IL og Notodden håndballag.

– Det å støtte lokale idrettslag mener vi er en viktig oppgave.

Punktum

Selv om Lars Tjønnheim ikke liker bråket rundt NFK, har han ingen planer om å trekke seg som sponsor. Han er svært glad for at byen har et så godt fotballag, og han håper inderlig klubben greier å unngå nedrykk. Og om det verste skulle skje, nedrykk til 2. divisjon, er det ikke slik at han og Norsk Vegverk vil slutte å sponse klubben. Kommer NFK med en troverdig plan for opprykk til 1. divisjon igjen, ser han ikke bort fra at Norsk Vegverk vil være med i årene som kommer også.

– Likevel mener jeg det ville være mye behageligere å støtte NFK hvis de fikk satt ett punktum i denne betente saken. Det punktumet mener Tjønnheim vil bli satt når de aktuelle sponsorene som har uttrykt misnøye med Jonny Pettersens deltakelse i klubben står fram.

Les også:
Tidligere styremedlem Hanne Thürmer går hardt ut mot styreleder i NFK
Nestleder Runar Lia: Styreleder gjør en kjempejobb
Sponsorer krevde ildsjel sparket

Artikkeltags