Brede Halvorsen har sagt opp

Brede Halvorsens har sagt opp jobben som hovedtrener i Notodden FK.

Brede Halvorsens har sagt opp jobben som hovedtrener i Notodden FK. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Etter det Telen kjenner til har hovedtrener Brede Halvorsen i Notodden FK i ettermiddag sagt opp sin stilling i klubben. Dermed må klubben jakte en ny trener som kan redde klubben fra nedrykk.

DEL

Notodden FK har slitt med dårlige resultatet etter returen til adeccoligaen. I sommer ba Halvorsen om en avklaring om han fortdsatt hadde spillere og styrets tillit, og tilbakemeldingene da var positive.

LES OGSÅ: NFK-styret diskuterer Halvorsen, Halvorsen glad for tilliten

Etter 0-3 - tapet for Ham Kam ble Halvorsen sykemeldt, men klubbledelsen avdramatiserte dette overfor pressen.

LES OGSÅ: Halvorsen er sykemeldt

I dag er det altså klart at Halvorsen ikke returnerer til NFK etter at sykemeldingen er over. Han har etter det Telen.no kjenner til selv valgt å avslutte arbeidsforholdet med klubben.

Klubben skal allerede være igang med å jakte på ny trener, og denne kan være på plass om kort tid.

Brede Halvorsen var skuffet etter at det i ettermiddag ble klart at partene skiller lag etter to års "ekteskap".
--Selvsagt er jeg skuffet. Jeg skulle gjerne ha vært med videre. Men så lenge jeg ikke hadde styrets tillit, ble det umulig, sier treneren. Han opplyser at partene har kommet til en økonomisk løsning som begge parter kan være fornøyde med. Uten at han ønsker å gå i detalj om hva avtalen innebærer.

--Hva tenker du om fremtiden?
--Jeg er på ingen måte ferdig som fotballtrener, men det må dukke opp noe veldig spennende for at det skal bli aktuelt å gå løs på en ny trenerperiode. Nå skal det bli deilig med litt fotballfri, smiler treneren som førte NFK opp fra 2. divisjon til Adeccoligaen i fjor høst etter en formidabel sesong.
--Går det an å si at dere bommet på overgangsmarkedet sist vinter, og at troppen dermed ikke var gok nok?
--Det er farlig å si det, selv om vi selvsagt burde ha gjort en bedre jobb på det området. Jeg velger heller å se det slik at i fjor rykket vi samlet opp, og når vi nå har slitt, så får vi også stå samlet, sier en diplomatisk Halvorsen - som understreker at han har hatt 2,5 fine år i klubben og ønsker Notodden fotball lykke til videre.

Artikkeltags