Turnering om tre dager? Null problem for NFK

RAUS GAVE: Awet Mebrahtu Yowhans (t.v.), Abe Zerom Tewelde og Samuel Habtemarian Gebrehanes fikk utstyr i massevis av NFKs Tommy Folserås.

RAUS GAVE: Awet Mebrahtu Yowhans (t.v.), Abe Zerom Tewelde og Samuel Habtemarian Gebrehanes fikk utstyr i massevis av NFKs Tommy Folserås.

Noen ganger møter man så stor raushet, at det rett og slett bør deles som eksempel til etterfølgelse.

DEL

Fredag ettermiddag la Knut H. Slettemo hos Notodden mangfolds- og læringssenter ut denne hyggelige historien på sine Facebook-sider. Vi lar den tale for seg selv:

"Onsdag dukket det en gjeng gutter/menn fra skolen opp på kontoret:
- Vi har startet fotballag og skal spille turnering på Ulefoss til lørdag. Kan dere skaffe oss drakter med tall på ryggen???
- På lørdag??? Om tre dager?? Det blir nok veldig vanskelig, men vi skal sjekke litt.

Så hva gjør man da? Jo, vi sender en melding til Tommy Folserås, materialforvalter i Notodden FK:
- Hei, du har vel ikke tilfeldigvis noen gamle NFK-drakter liggende som du kan avse? Vi har en gjeng som har startet fotballag og skal spille kamper på lørdag!
Kort etter kommer følgende svar:
- Heisann. Vi kan gjøre følgende: Dere får med dere en drakt i hver størrelse av meg, og gir meg tilbakemelding på hvor mange dere trenger av hver størrelse. Jeg har noen ubrukte og noen gamle liggende av fjorårsmodellen. Så trykker jeg på nummer her når dere vet størrelsene. Kom ned på fredag så skal jeg ha det klart

I dag troppet tre blide og stolte menn opp i Idrettsparken, og fikk overrakt ikke bare fotballtrøyer, men 16 komplette draktsett med trøyer, shorts og strømper. Og ikke nok med det: Klubben la også inn keeperhansker og keeperdrakt, kjegler til å bruke på treningsfeltet, et sett med markeringsvester dersom de en gang møter et annet lag i NFK-blått, og på toppen av det hele; et kapteinsbind!

Awet Mebrahtu Yowhans (t.v.), Abe Zerom Tewelde og Samuel Habtemarian Gebrehanes var strålende fornøyd da NFKs Tommy Folserås kunne overrekke gutta den fantastiske gaven. Vi ønsker gutta lykke til på turneringen i Ulefoss på lørdag og sier HEIA NFK og krysser fingrene for en super sesonginnspurt med solid poengjakt denne høsten! Snakk om topp service og imponerende goodwill fra byens beste fotballag! "

Artikkeltags