Gå til sidens hovedinnhold

Nettet er tilbake - Kino som vanlig på søndag

Artikkelen er over 1 år gammel

Nettverket som benyttes av alle kommunene i Kongsbergregionen, inkludert Notodden og Hjartdal, fikk trøbbel på fredag og gjorde lørdag at billettsystemet i Notodden fremdeles lå nede.

Litt over klokka 20 lørdag kunne Hilde Hem opplyse at nå er de tekniske problemene løst.

- Dermed går kinoforestillingene som vanlig på søndag, opplyser Hem, som fortalte dette lørdag ettermiddag:

- Vi må dessverre avlyse lørdagens visninger på Notodden Kino, og billettsalget til konserten med Rune Rudberg på Bellman i kveld må dermed også foregå på en annen måte en vanlig. Billetter til konserten fås ved å sende en SMS, opplyser Hilde Hem, og viser til "oppskrift" og telefonnummer på nettsidene og Facebookgruppene til Bok & Blueshuset og Bellman.

Hem opplyser at det jobbes på spreng med de tekniske problemene, og at de håper søndagens program vil gå som planlagt. Kinoens nettside vil bli oppdatert om situasjonen.

Laagendalsposten meldte fredag at den faste internettlinjen til Kongsbergregionen fikk problemer ved 12-tida, men at de allerede hadde fått opp et alternativ like før klokka 15.00. De antok på det tidspunktet at det hadde skjedd et fiberbrudd.

– Vi har allerede lagt om til en alternativ routing, så de fleste tjenester skal fungere som normalt, opplyste Hege Aasland hos Kongsbergregionen IKT klokka 14.40 fredag.

I tillegg til billettsystemet i Notodden, som fremdeles ikke virker ved 16-tida lørdag, er det fremdeles ikke mulig å komme inn på for eksempel kommunale sakspapirer eller postlister i Notodden og Hjartdal kommuner.

Kommentarer til denne saken