Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du teste Telen på nett gratis i hele januar

Med ett klikk kan du nå få tilgang til alt plussinnhold på Telen.no i januar måned.

– Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten. De som ikke leser Telen så ofte kan nå få et innblikk i hva vi leverer hver dag, helt kostnadsfritt, sier redaktør Jens Marius Hammer.

Leserne som tegner seg for gratis tilgang, vil bli bedt om å logge inn med aID. Hvis man ikke har en bruker fra før, må dette opprettes.

Du trenger ikke oppgi betalingsinformasjon, og det vil ikke bli trukket penger når tilgangen løper ut i februar.

- Som lokalavis for Hjartdal og Notodden, er vi på plass når aktuelle hendelser skjer. Vi forsøker å være tett på spennende nytt i næringslivet, løfte fram alt som rører seg i boligmarkedet, og vi ser alltid etter gode historier blant innbyggere som har bodd lenge i, eller nylig har flyttet til kommunene våre. Dette er noe av det du vil få med deg som leser av Telen, forteller Hammer.

Eksklusivt for abonnenter

Tilbudet gjøres i forbindelse med at Telen gjenoppretter krav om at man må være innlogget abonnent for å få tilgang til eksklusivt innhold.

Fra 28. desember og frem til torsdag 6. januar har alle plussartikler i Telen vært tilgjengelig for alle. Dette skjedde som en konsekvens av at Telens tjenesteleverandør Amedia ble rammet av et dataangrep.

– Da systemene våre ble rammet, ble tilgangen til plussartikler rutinemessig åpnet for å sikre at alle abonnenter får tilgang til journalistikken de har betalt for. Nå vet vi at vi er i stand til å gi abonnentene som har betalt trygg tilgang til journalistikken. Samtidig gir vi altså andre muligheten til å lese oss gratis ut januar, sier Hammer.

Abonnementssystem nede

Flere systemer er fortsatt rammet av dataangrepet mot Amedia, som er eier og tjenesteleverandør for norske lokalaviser over hele landet.

Dette har enkelte konsekvenser for eksisterende abonnenter. Blant annet er det på nåværende tidspunkt ikke mulig å si opp abonnementet.

– Vi har fortsatt ikke tilgang til vårt abonnementssystem. Dette betyr blant annet at det ikke er mulig å si opp abonnementet på nåværende tidspunkt, og det er heller ikke mulig å bli abonnent på vårt felles abonnementsprodukt +Alt. Dette jobber vi fortsatt med å finne løsninger på så snart som mulig. Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig både å kjøpe og å si opp abonnementet sitt på våre aviser, sier konstituert forbrukermarkedsdirektør i Amedia, Carl Gustaf Eriksson.

Her er noen av de viktigste sakene vi har publisert de siste dagene som du nå kan lese:

Les også

Lokalt smitteutbrudd etter julefeiring

Les også

Kristine (38) hadde tenkt å gi opp legeyrket. Så dukket det opp en stillingsannonse på Notodden...

Les også

Også i julemåneden ble det kjøpt og solgt en bråte eiendommer i Notodden. Se hele lista over hvem som kjøpte og solgte her!

Kommentarer til denne saken