Gjennom +Alt-abonnementet i Telen får du tilgang til over 80 norske aviser. Fra og med 12. desember blir podkast-appen Untold også en del av tilbudet. Her kan du høre podkaster som Truecrimepodden, Pengesnakk eller Historien om Henry Rinnan, blant mange andre.

– Vi utvikler og utvider stadig +Alt-abonnementet for å kunne fortsette å fylle vårt viktige samfunnsoppdrag, og sørge for at vårt innhold treffer og engasjerer så mange som mulig i dekningsområde. Nå gir vi tilgang til en stor lydpakke med attraktivt podkastinnhold, uten at det koster noe ekstra for abonnentene våre, sier redaktør Jens Marius Hammer.

Godt lydinnhold for alle

Telen er en del av Amedia-familien som i høst kjøpte en andel på 49 prosent i Moderne Media, Norges største frittstående podkastprodusent. Samtidig ble Amedia medeier av podkast-appen Untold.

I Untold får +Alt-abonnentene tilgang til hele Moderne Media sin eksklusive podkastportefølje som består av både egenproduserte podkaster og podkaster fra en rekke andre produsenter. I tillegg vil podkaster produsert av Amedia-aviser bli tilgjengeliggjort i appen.

Blant Moderne Medias mest kjente podkaster er Henrettelsespodden, Truecrimepodden, Historiepodden og miniserien Gulltransporten. Untold tilbyr også reklamefri lytting til en rekke andre podkaster som Wolfgang Wee Uncut.

– Vi i Telen håper at våre abonnenter vil få stor glede av så mye godt lydinnhold. I Untold finnes det podkaster for alle, sier redaktør Hammer.

Du kan laste ned appen i App Store eller Google Play, og logge deg inn med samme aID-bruker som i avisen. +Alt-abonnenter kan lytte helt reklamefritt, og prisen forblir uendret.