Stortingsrepresentant Åslaug Sem -Jacobsen er for å utvikle Telemark gjennom å oppløse Vestfold/Telemark, en oppløsning som nå er vedtatt .Slik oppløsning vil gi folk i hele Telemark, som vi er så glad i, nærhet til alle tjenester vi nå er fratatt. Vi har visst fått ekstrem lang vei til:

- Fylkeshuset, fylkeslegen, fylkesrevisor, fylkesveterinær

- fylkesviltnemda, og fylkestannlegen, for å nevne noen få uunnværlige institusjoner som Senterpartiet besøker daglig og som gjør at vi er fratatt lokal makt og påvirkning der vi bor.

Det mest alvorlige er i imidlertid at vi har mistet nærhet til tjenester der folk bor når folk ikke lenger finner: Nærbutikken, bensinstasjonen, tannlegekontoret, legekontoret, kino, bibliotek og ikke minst til kommunehusa.

Ja, vi i Telemark har jammen kjent på kroppen den styggedom som Vestfold og Telemark har vederfaret oss.... Ikke minst psykisk da Statsforvalter ikke er fra Sp og for alle som er imot det som lukter av fornyelse og annen ulykksalige ting som bedre domstoler som dommere og andre fagfolk og faginstitusjoner vil ha, men som fagfolkene i Sp sier er farlig for rettssikkerheten.

Hvor lenge skal Senterpartiet fortsette å klandre oss vanlige folk for ikke å kunne tenke bakover i tid da alt var så mye bedre med hest og kjerre og en parlamentarisk leder som sa at om prisen på drivstoff gikk over kr20.00 /liter så ville SP gå ut av regjering?

Normalt tenkende mennesker bryr seg ikke om fylkeshuset ligger i Vestfold eller Telemark .

Det eneste vi forlanger er at tjenestene blir bedre, men for Sp er det KUN oppløsning som teller, uansett hvor mange 100 millioner det koster, for det er viktigere med oppløsning enn å tenke på konsekvensene for de menneskene som arbeider der. Tragisk!

Vanlige folk er ikke dumme, heller ikke i Telemark. Selv etter massiv destruktiv feilinformasjon, ser vi nå på målingene at partiet aldri så svingdøren komme.