Gå til sidens hovedinnhold

Nå er vannlekkasjen reparert

Artikkelen er over 2 år gammel

Beboere i og rundt Lærerskoleveien har fått melding i morgentimene fredag om at det har oppstått en vannlekkasje på kommunens nett i Lærerskoleveien. Reparasjon pågår og i mellomtiden er vannet stengt.

Ved 12.20-tiden fredag gikk en ny melding ut til et større antall beboere: "Lekkasjen vil påvirke forsyningen fra tårn 1 i Høgås og ned mot Toppen.

- Vannet åpnes så fort som mulig. Vi beklager ulempene dette medfører, melder kommunen.

Ved 19-tiden fredag var lekkasjen reparert. Kommunen la ut denne meldingen: "Vannlekkasjen i Lærerskoleveien er nå reparert. Vannet kan være litt misfarget når det kommer tilbake. Det er ikke farlig, men la det renne i kran nærmest inntak til det er klart. Beklager ulempen dette har medført."

Dette er i hvert fall den tredje vannlekkasjen kommunen må håndtere på kort tid. 1. februar var det beboere rundt Yli som ikke hadde vann i krana. Årsaken var et brudd i en av de to vannledningene fra flyplassen i retning Yli-krysset. Skaden var så stor at det forårsaket brun vann i hus også i andre deler av Notodden.

Natten etter oppsto det en ny vannlekkasje, da ved Vidarvoll. Beboere oppover mor Nordbygda mistet da vannet for en periode.

Kommentarer til denne saken