Odd Nordstoga og Notodden Bluesband - helt gratis

Artikkelen er over 2 år gammel

Odd Nordstoga med band og Notodden Bluesband skal runde av årets bluesfestival på Notodden. Søndag 2. august i Hovigs Hangar. Helt gratis. LO spanderer.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Avslutningskonserten på Notodden Blues Festival er veldig populær og samler hvert år to tusen publikummere. Det er ikke noe som skulle tilsi at det kommer færre i år. Telemarks mest populære spellemann Odd Nordstoga har nemlig meldt sin ankomst.

- Det er helt fantastisk at vi kan feire 5-årsjubileum for solidaritetskonserten «Somliga går med trasiga skor» med gratiskonsert med Odd Nordstoga. Han er en av Norges mest populære artister og vi er strålende fornøyd med at han skal avslutte årets bluesfestival. Nordstoga har en fortid som deltaker på vårt Bluesseminar for ungdom og har selv sagt at "det var med på å gi meg et spark bak slik at jeg kom dit jeg er i dag", sier festivalsjef Jostein Forsberg i Notodden Blues Festival.

- Odd Nordstoga er Telemarking og har skapt sin egen musikalske stil bygget på allsidig folkelighet, og en egen evne til å koble det moderne med den lokale musikktradisjonen fra Telemark. Jubileumskonserten vil også inneholde opptreden med de lokale bluespionerene Notodden Blues Band, forteller festivalsjefen.

Avslutningskonserten, som også er en solidaritetskonsert, bærer tittelen «Somliga går med trasiga skor» og er et årlig samarbeid mellom Notodden Blues Festival og en bredt sammensatt gruppe fra norsk fagbevegelse tilknyttet LO. På konserten samles det inn penger til Norsk Folkehjelps hjelpeprogram.

Artikkeltags