I Telen for 3. oktober advarer Hugo Christensen sterkt mot å anlegge et motorsportsenter inntil bolig- og turområder. Advarselen er særdeles velbegrunnet.

Det er nå gått mange år siden motorklubben på Notodden søkte vår kommune om å få bygge et beskjedent motorsportanlegg i Leivstein. Knyttet til Notodden Skytterlag, hvis bane ligger i Leivstein, var det naturlig for meg å etablere kontakt med motorsportklubben og Notodden kommune i forbindelse med dette initiativet.

Et møte med motorklubben på rådmannskontoret avklarte saken. Det ville bli et lite motorsportsanlegg for unge og spesielt interesserte, det var det hele.

Men det varte ikke lenge før det i en engere krets ikke ble lagt skjul på at planen var å utbygge anlegget til et nytt «Rudskogen», ja, enda større når tiden var inne for det.

Et besøk på Rudskogen overbeviste meg om at å anlegge et slikt motorsportsenter i Leivstein burde Notodden forskånes for. Larmen og eksosen, og tilstrømming av store tilskuermasser, ville gjøre det ytterst utrivelig i Tinnemyra turområde og det planlagte boligområdet.