Idrett for alle i Heddal

Stor aktivitet: Interessen var stor da Heddal Aktivitetspark åpnet i mai 2011. Fylkesordfører Gunn Marit Helgesen sto for den offisielle åpningen.

Stor aktivitet: Interessen var stor da Heddal Aktivitetspark åpnet i mai 2011. Fylkesordfører Gunn Marit Helgesen sto for den offisielle åpningen.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Da Heddal Aktivitetspark ble satt i sving i fjor – åpnet mulighetene seg i Heddal.

DEL

Nærmest på rekordtid ble aktivitetsparken – i hjertet i bygda åpnet. Takket være en formidabel dugnadsinnsats kunne klubben invitere til en storstilt åpning av bygdas nye samlingspunkt 28. mai 2011. På en drøy måned ble et anleggsområde forvandlet til en idrettsarena for alle.

Flott anlegg

Klubbens har selv valgt slagordet «Idrett for all». Anlegget består blant annet av en ny flott fotballstadion – med naturgress, en mindre kunstgressbane, sandvolleyball, boccia, sykkelbane. I tillegg er det reist en flott scene midt i idrettsparken. Aktiviteten har økt betraktelig på Vidarvoll siden anlegget så dagens lys. Målet var å skape en samlingsplass for idrett og kultur. Det har man lykkes med.

Følelse av stolthet

I tillegg ønsket man å tilrettelegge for at andre grupper, som skoler, barnehager og andre interessenter skulle ta i bruk området. Samt at Heddal som bygd fikk en følelse av stolthet og identitet. Prisen på drøye seks millioner kroner er et spleiselag mellom klubb, kommune, spillemidler, dugnad og sponsorstøtte.Artikkeltags